Gå direkt till innehåll
Linde energi bjuder in till Öppet Hus fredagen den 23 september. Foto: Linde energi
Linde energi bjuder in till Öppet Hus fredagen den 23 september. Foto: Linde energi

Pressmeddelande -

Linde energi bjuder in till Öppet Hus – med utförsäljning för välgörenhet

Fredagen den 23 september slår kommunägda Linde energi upp portarna till sitt kontor på Skrinnargatan i Lindesberg. Under några timmar på eftermiddagen kan du fynda gamla trohetsbonusar, besöka fjärrvärmeanläggningen, klämma och känna på solpaneler, få svar på dina frågor om energimarknaden och en hel del annat. Dessutom är En får tacka på plats med sin lokalproducerade fårglass.

- Det ska bli fantastiskt kul att möta våra kunder efter två års pandemiuppehåll. Vi räknar med strålande höstväder, så att vi kan öppna upp för besökare på vår innergård. Det kommer finnas mycket roligt att kika på, hälsar Jessica Järlstam, chef Kundservice på Linde energi.

    Förutom att visa upp sin breda verksamhet med allt från fjärrvärme och elnät till laddlösningar för elbilar och solceller, kommer Linde energi att anordna utförsäljning av gamla trohetsbonusar. Alla intäkter skänks till välgörande ändamål.

    - Varje år ger vi våra elhandelskunder en present. Det har exempelvis varit hamamhanddukar, förkläden och kylväskor. Även om vi delat ut många har vi många liggande på lager. Dessa tänkte vi ”rea” ut och skänka pengarna till ett lokalt, välgörande ändamål, säger Fredrik Klingvall, kommunikationsansvarig på Linde energi.

    I Solhagen i Torphyttan samsas solpaneler med betande får. Och just får-temat är något Linde energi spinner vidare på.

    - Vi har bjudit in En får tacka, som kommer att finnas på plats med sin lokalproducerade fårglass – direkt från gården i Danshyttan. Det är lite pricken över i:et, avslutar Fredrik Klingvall med ett leende.

    Öppet Hus hos Linde energi
    Fredag 23 september
    Kl 14-17
    Skrinnargatan 6, Lindesberg

    • Utförsäljning av trohetsbonusar - alla intäkter går till välgörenhet
    • En får tacka
    • Titta in i värmeanläggningen
    • Elnät i miniatyr
    • Elbilar och laddlösningar
    • Kläm och känn på solpaneler
    • Kaffe, te, dryck


    Ämnen

    Kategorier

    Regioner


    Linde energi erbjuder energi för ljus, kraft och värme till Bergslagen. Med hållbara lösningar och personlig närvaro ger vi våra kunder den bästa servicen. Vi ägs av Lindesbergs kommun och är närmare 50 medarbetare. 

    Som energiproducent har vi ett större ansvar än att enbart leverera el och värme till bostäder, företag och samhällsfunktioner. Det  handlar om hur vi hanterar vår produktion och vilka värderingar som styr oss framåt. Därför är vi stolta över att all vår el är 100 % förnybar.

    Idag har vi fem egna vattenkraftverk och Örebro läns största markförlagda solpark. Vi satsar på ny teknik och smarta initiativ för att ständigt minska vår klimatpåverkan. På så vis skapar vi hållbara lösningar för att alla ska kunna leva, jobba och utvecklas i Bergslagen. Idag och imorgon.

    Kontakter

    Simon Tullstedt

    Presskontakt Marknads- och kommunkationschef Kommunikation 0581-88712

    Relaterat innehåll