Gå direkt till innehåll
Linde energi testar en öppen betallösning som gör det enklare att ladda bilen i Lindesberg. Foto: Linde energi
Linde energi testar en öppen betallösning som gör det enklare att ladda bilen i Lindesberg. Foto: Linde energi

Pressmeddelande -

Pressinbjudan: Nu gör vi det enklare att ladda bilen i Lindesberg

Nu har det blivit dags att inviga de åtta nya, publika laddplatserna vid Lindbackaskolan i Lindesberg, där laddningen sker med hjälp av en öppen betallösning. Du väljer själv hur du vill betala – med betalkort, Swish, Apple Pay, med flera. Media är välkomna att delta vid premiärladdningen.

- Nu gör vi det ännu enklare att välja elbil i Lindesbergs kommun. Faller det här pilotprojektet väl ut, kommer vi med stor sannolikhet att titta på samma eller liknande lösningar vid samtliga av våra publika laddstationer, hälsar Richard Järlstam, chef Affärsområde Marknad & Försäljning på Linde energi.

Den öppna betallösningen är installerad i samarbete med det svenska fintech-bolaget Vourity, en molnbaserad plattform för obemannad betalning och försäljning av varor och tjänster.

Välkommen på premiärladdning!
Var: Lindbackaskolan, Lindesberg. Parkeringen vid ishallen Lindehov.
När: Tisdagen den 18 oktober
Tid: Kl 10:00

OSA till fredrik.klingvall@lindeenergi.se, senast måndagen den 17 oktober kl 16:00.


    Ämnen

    Kategorier

    Regioner


    Linde energi erbjuder energi för ljus, kraft och värme till Bergslagen. Med hållbara lösningar och personlig närvaro ger vi våra kunder den bästa servicen. Vi ägs av Lindesbergs kommun och är närmare 50 medarbetare. 

    Som energiproducent har vi ett större ansvar än att enbart leverera el och värme till bostäder, företag och samhällsfunktioner. Det  handlar om hur vi hanterar vår produktion och vilka värderingar som styr oss framåt. Därför är vi stolta över att all vår el är 100 % förnybar.

    Idag har vi fem egna vattenkraftverk och Örebro läns största markförlagda solpark. Vi satsar på ny teknik och smarta initiativ för att ständigt minska vår klimatpåverkan. På så vis skapar vi hållbara lösningar för att alla ska kunna leva, jobba och utvecklas i Bergslagen. Idag och imorgon.

    Kontakter

    Simon Tullstedt

    Presskontakt Marknads- och kommunkationschef Kommunikation 0581-88712