Gå direkt till innehåll
Linde energi ser fram emot fler nomineringar till Energiklappen. Foto: Linde energi
Linde energi ser fram emot fler nomineringar till Energiklappen. Foto: Linde energi

Pressmeddelande -

Snart stänger nomineringsfönstret – ”En chans att sprida glädje, värme och medmänsklighet”

Söndagen den 4 december är sista dagen att nominera en lokal eldsjäl till kommunägda Linde energis välgörande Energiklappen.

I stället för att ge en julklapp till kunder, medarbetare och samarbetspartners instiftade kommunägda Linde energi för tre år sedan Energiklappen, vars syfte är att lyfta fram lokala eldsjälar, initiativ och projekt.

- Vi har fått in många förslag på värdiga pristagare, men vi vill gärna ha fler. Det här är verkligen en chans att sprida glädje, värme och medmänsklighet, säger Fredrik Klingvall, kommunikationsansvarig på Linde energi.

Totalt har Linde energi avsatt 25 000 kronor som kan fördelas till en eller flera mottagare. Vem som helst kan nominera någon eller något som förtjänar Energiklappen.

- Vi eftersöker personer, initiativ och projekt som förtjänar att uppmärksammas. Många jobbar i det tysta, men med Energiklappen vill vi ta chansen att lyfta fram och hylla våra lokala eldsjälar, framhäver Fredrik Klingvall.

Nomineringar lämnas via lindeenergi.se/energiklappen senast söndagen den 4 december 2022.

Pristagare 2021

  • Patrik Nilsson, ordförande, & Anders Hedlund, vaktmästare/alltiallo, Guldsmedshytte SK
  • Sara Aspling, grundare Trygg vuxen
  • Stefan Jansson, kulturprofil
  • Björn Persson, mångsysslare
  • Lasse Frejd, Frövi IK

Pristagare 2020

  • Björn Eremo, Djungelgymmet
  • Knytgubbarna Fellingsbro
  • Lindesbergs stjärnor
  • John Martinsson, Fellingsbro
  • Carin Neanro, Seniorkollo

      Ämnen

      Kategorier

      Regioner


      Linde energi erbjuder energi för ljus, kraft och värme till Bergslagen. Med hållbara lösningar och personlig närvaro ger vi våra kunder den bästa servicen. Vi ägs av Lindesbergs kommun och är närmare 50 medarbetare. 

      Som energiproducent har vi ett större ansvar än att enbart leverera el och värme till bostäder, företag och samhällsfunktioner. Det  handlar om hur vi hanterar vår produktion och vilka värderingar som styr oss framåt. Därför är vi stolta över att all vår el är 100 % förnybar.

      Idag har vi fem egna vattenkraftverk och Örebro läns största markförlagda solpark. Vi satsar på ny teknik och smarta initiativ för att ständigt minska vår klimatpåverkan. På så vis skapar vi hållbara lösningar för att alla ska kunna leva, jobba och utvecklas i Bergslagen. Idag och imorgon.

      Kontakter

      Simon Tullstedt

      Presskontakt Marknads- och kommunkationschef Kommunikation 0581-88712

      Relaterat innehåll